Fun Forum
Sursa ta de FUN
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fun Forum | Inregistrare | Login

POZE FUN FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Briji la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bihor
cauta Barbat
24 - 48 ani
Fun Forum / Love&Sex / Ce le place femeilor...in pat;) Moderat de PavelGoodBoy, bobesman, papy20, randijr
Autor
Mesaj Pagini: 1
Cute_Candy
Administrator

Din: Lumea Viselor
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 110
Femeile vorbesc in general putin despre sexualitatea lor, de aceea multi barbati nu stiu ce-si doresc partenerele lor in pat.

Iata 8 sfaturi pentru a le satisface si cele mai ascunse dorinte!

Valorizeaza-ti partenera

Fa-i complimente iubitei tale. Elogiaza-i fizicul si calitatile de amanta, spune-i cat iti plac curbele corpului sau, pielea ei catifelata. De indata ce se va simti mai sigura pe sine, va fi mai inclinata spre placere, caci creierul ei va fi mai cooperant. Creierul este o zona erogena foarte importanta pentur femei!

Exploreaza-i toate zonele corpului

Parcurge fiecare centimetru patrat de piele cu mangaieri si saruturi, pentru a-i stimula toate zonele erogene, fara graba! Nu trebuie sa ai penetrarea ca obiectiv.

Fii comunicativ

Nu esti Mama Omida, deci nu stii toate preferintele iubitei tale. Ca sa afli exact care sunt gusturile ei, intreab-o! O femeie care se simte inteleasa si ascultata se va simti mult mai bine in timpul actului sexual.
Descopera cu ea orgasmul clitoridian

Multe femei cunosc placerea, dar putine stiu tainele orgasmului! Doar 30% dintre femei declara ca au avut orgasm macar o data. Orgasmul clitoriadian este cel mai usor, caci este obtinut prin stimularea unui punct din exteriorul organismului, clitorisul. Observa-ti partenera in timp ce se masturbeaza pentru a reproduce aceleasi gesturi sau cere-i sa te ghideze.

Invat-o orgasmul vaginal

Orgasmul vaginal este puternic, este extaz pur, in timpul caruia se formeaza legaturi relatioanle si emotionale foarte puternice. Problema e ca acest orgasm se obtine greu, cu munca si inteligenta. Femeia trebuie excitata puternic cu imbratisari fierbinti, iar in timpul penetrarii unul dintre parteneri poate stimula clitorisul, pentru a pacali creierul sa asocieze vaginul cu notiunea de placere.

Largeste-i orizontul erotic

Fa dovada de imaginatie si fantezie, dar si de curaj! Nu trebuie sa fii ingamfat, dar poti folosi niste uleiuri parfumate, sau sa o legi la ochi...


_______________________________________
Toti ne nastem nudisti si virgini dar,...murim imbracati si obsedati sexual

Marea întrebare, la care nu ştiu să răspund în ciuda a treizeci de ani de studiu despre femei, este următoarea: "Ce vrea de fapt o femeie?"Sigmund Freud

Omul l-a inventat pe Dumnezeu ca să facă nefericirea mai tolerabilă!Sigmund Freud




pus acum 14 ani
   
razve3
Membru

Din: giurgiu
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 32
da... asta daca femeia sta relaxata in timpul actului sexual... daca sta incordata si cu gandul , daca se rupe prezervativul sau ceva de genul ... nu ai sanse a ajunge nici la primul orgasm

_______________________________________
Hey, a fost tot mai greu… ce am simtit o sa stiu doar eu
M-am luptat cu umbrele din jur mereu,
Fara sa stiu ca asta-i iadul meu.
Dar cu talpile arse m-am ridicat, si am incercat
Am trecut prin foc inca o data… ca sa ajung acum sa merg pe apa.

pus acum 14 ani
   
wolfy87
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 7
dar unde scrie ca trebuie musai s-o faci cu prezervativ .. yo cred ca si dak este incordata si cu gandul in alta parte .. dak stii cum s-o faci sa nu se mai gandeasca la altceva .. si sa se gandeasca decat la ceea ce ii faci u .. dak stii cum s-o atingi .. asa cum zice si in sfaturile de mai sus .. care app .. yo zic ca sunt fff bune .. cu sigurantza vei reusi .. yo zic ca totul depinde de noi .. cum stim sa ne comportam in pat cu o fata .. si asa cum zice si mai sus in sfaturi .. yo cred ca si comunicarea ajuta ff mult .. si asta o zic din proprie experientza .. asta e parerea mea :P

_______________________________________
Ce nu te distruge .. te face mai puternic!



pus acum 14 ani
   
Ady
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 4
asta cu "incordarea" inseamna ca femeia sau fata pe care vrei sa cuceresti noi taramuri nui sigura pe tine ... dai anumite argumente sa fie sigura pe ceea ce face si sa nu aiba indoieli ... nu sari direct pe ea cu chestii gen "hy sa ne jucam dea mama si dea tata"
iao ushor ..excito ... fai toate placerile ei si dezbraco ushor ,,, 

place pat;) asta inseamna femeia sau fata care vrei cuceresti noi taramuri nui sigura tine ... dai

47.9KB


_______________________________________


pus acum 14 ani
   
Danny_Divino
Membru

Din: Bucharest
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
"Valorizeaza-ti partenera

Fa-i complimente iubitei tale. Elogiaza-i fizicul si calitatile de amanta, spune-i cat iti plac curbele corpului sau, pielea ei catifelata. De indata ce se va simti mai sigura pe sine, va fi mai inclinata spre placere, caci creierul ei va fi mai cooperant. Creierul este o zona erogena foarte importanta pentur femei!"

deci trebuie mintita nu ? 

nu cred pentru ca o femeie stie daca este frumoasa sau nu 



in rest, da trebuie o comunicare deschisa sa se poata discuta despre orice fara perdea, si mai ales punerea in practica.

pentru o partida reusita trebuie rabdare, tandrete, pasiune si nu trebuie omis bineinteles preludiul (si la baiat si la fata) apoi totul merge de la sine.

pozitiile nu conteaza, nu poti spune care ar fi pozitia preferata doar pozitia in care te simti bine si tu si ea. acuma te poti simti bine intr-o pozitie si maine in alta.. mie unu imi plac pozitiile in care ea se termina repede si are orgasme intense.. multumirea mea este sa o vad pe ea terminata.. apoi am timp si pt mine. 


pus acum 14 ani
   
Scribbles
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 18
depinde, kestiile astea apar la inceputul relatiei sexuale dintre 2 persoane... deja dupa ce apare obisnuinta, cine crezi ca isi mai bate gura cu vorbe frumuase, cu "minciunele" cu alinturi si alte alea... sex brutal tata... de dezmembrezi patu si peretii...

pus acum 14 ani
   
Razzor
Membru nou

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 3
Nu mi se pare o problema ce tine de existenta umanitatii.Iata ca de cateva mii de ani ne reproducem fara probleme.
In ziua de azi daca ajungi sa faci sex cu partenera se presupune ca o sa comunici cu ea si te intelegi ce ii place si ce nu.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la